Onze behandelingen

N.A.E.T. en JMT

Het verkeerd reageren op bepaalde stoffen door het lichaam zou je kunnen beschouwen als een verkeerde programmering van het lichaam. Per toeval ontdekte Dr. Nambudripad hoe je dit soort programmafouten kunt corrigeren.

In een bepaalde periode van haar leven at Dr. Nambudripad alleen maar gekookte witte rijst en broccoli. Dit waren de enige voedingsstoffen waarop haar lichaam niet allergisch reageerde. Ze had vooral veel last van haar allergie voor rauwe wortels. Dit probeerde ze te behandelen door middel van acupunctuur.

Tijdens de behandeling viel Nambudripad in slaap terwijl de wortels nog steeds op haar lichaam lagen. Toen ze weer wakker werd had Nambudripad een bijzonder gevoel en vroeg zich af hoe dat kwam. Het enige verschil met de andere behandelingen zat hem er in dat Nambudripad gedurende deze behandeling continu in contact was geweest met één van haar heftigste allergenen: de wortels.

Nambudripad liet zich vervolgens door middel van de spiertest controleren of zij nog steeds allergisch was voor wortels, maar het antwoord was ‘nee’. De wortels waarop ze voorheen vreselijk allergisch reageerde werden nu normaal geaccepteerd door haar lichaam. Één van haar heftigste allergieën was verdwenen. Nadat ze ontdekt had dat haar allergie voor wortels was verdwenen, realiseerde Nambudripad zich dat ze de oplossing voor haar allergieproblemen moest zoeken in de combinatie van acupunctuur en het contact met een allergeen. Nambudripad wist dat tijdens een acupunctuurbehandeling met behulp van naalden energieblokkades worden opgeheven en dat de circulatie van energie wordt gestimuleerd om het lichaam weer in balans te krijgen.

Haar centrale zenuwstelsel had geleerd op een andere manier te reageren op wortels en reageerde niet meer negatief op de aanwezigheid ervan. Op één of andere mysterieuze wijze had de behandeling haar hersens/lichaam opnieuw geprogrammeerd.

Vanaf dat moment ging Nambudripad flink experimenteren op zichzelf en op familieleden en schakelde ze binnen een jaar bijna al haar allergieën uit. Haar allergieën zijn sindsdien verdwenen. Nambudripad’s ontdekking vormt de grondslag van de door haar ontwikkelde NAET-behandeling (Nambudripad’s Allergy Elimination Technique).

Deze “herprogrammering” vormt de kern van de eigenlijke NAET-behandeling. NAET wordt sinds 1983 toegepast. De resultaten zijn zowel bevredigend als duurzaam. De resultaten bewijzen dat de theorie klopt. Na de behandeling botsen de energiestromen niet meer, maar zijn ze weer verenigbaar. Wanneer de patiënt opnieuw in aanraking komt met de stof vertoont hij geen spoor meer van allergie, gevoeligheid of intolerantie. Zo bestrijdt NAET de oorzaak van de allergie en niet de symptomen die er het gevolg van zijn.

Veel meer over N.A.E.T. en JMT vindt u op www.Allergie-Weg.nl. Allergie-weg.nl is een particulier initiatief van enthousiastingen die dankzij N.A.E.T. van hun allergieën zijn verlost en biedt een schat aan waardevolle informatie en tips op het gebied van N.A.E.T.

N.A.E.T. is in onze praktijk de meest toegepaste therapievorm. De getuigenissen van onze patiënten en die van andere N.A.E.T.-therapeuten spreken boekdelen. Sinds we in deze praktijk zijn gaan werken met N.A.E.T. is de effectiviteit van onze behandelingen enorme toegenomen.

N.A.E.T. is voor iedereen geschikt. N.A.E.T. kan worden toegepast naast andere behandelmethodes en botst niet met reguliere behandelmethodes of met medicijngebruik. Sterker nog: N.A.E.T. kan een heel positief effect hebben op medicijngebruik door het tegengaan van negatieve bijwerkingen.

Kindvriendelijk

N.A.E.T. doet geen pijn en is niet eng. Onze medewerkers hebben zelf genoeg ervaring met kinderen en weten precies hoe ze daarmee om moeten gaan. Kinderen zitten minder gecompliceerd in elkaar. Alles wijst er op dat N.A.E.T. bij kleine kinderen alleen maar nòg effectiever is dan bij volwassenen: de behandelingen slaan bij hen gewoon makkelijker aan. Alle kinderen, hoe klein dan ook, laten zich prima testen.