voeding intolerantie's Op dit moment heb ik al een lange weg (ca. 20 jaar) achter de rug waarin ik een voedselintolerantie heb opgebouwd. Zelf had ik daar geen erg in, alleen ging ik me steeds zieker voelen en ik wist niet wat de oorzaak was. Na onderzoek is eerst gebleken dat het kwam van melkprodukten. Daarna kwam er bij dat ik geen ei verdragen kon, geen soja, mais, peulvruchten, antibiotica, jodium etc. etc. Ik moest dus zelf gaan opletten waar het misschien van kon komen. En zo heb ik jaren op de verpakkingen moeten lezen wat er zoal in al het eten zit. Bijna overal zaten de ziek-makende dingen voor mij in en kon ik haast niets meer eten (wel goed voor de lijn natuurlijk). Het eten was helemaal niet smakelijk meer en erg eentonig. Tot ik bij een fysiotherapeut onder behandeling kwam die mij vertelde over NAET. NAET is een geneeswijze waarbij men door allergie eliminatie technieken deze voedselintolerantie weg probeert te nemen. De NAET-behandelingen hebben me een heel eind geholpen. Zo af en toe val ik weer even terug, maar ook dan weten ze direct weer te helpen. Zover dat ik weer praktisch alles kan eten. Ook kan ik op vakantie gaan, wat ik jaren niet meer kon vanwege het eten. Ik ben opgenomen geweest in Utrecht, daar konden ze niets voor me doen omdat het geen allergie was maar een voedselintolerantie. Wel hebben ze me daar beloofd dat ze aan me zullen denken wanneer ze daar meer studie hebben gedaan naar dit probleem. Ik ben heel blij met NAET, wat mij zo fijn helpt om smakelijker te kunnen eten, dus ook prettiger te kunnen leven. Het is heel knap wat ze doen.

Joke, NAET