Shirley Akanni

In 2015 is mijn zoektocht naar alternatieve geneeswijzen begonnen. Ik had last van flauwtes overdag en voelde mij af en toe ontzettend rillerig. Er werd bij mij pré diabetes geconstateerd, en het advies van de huisarts was dat ik dan maar doorverwezen moest worden en insuline moest gaan nemen.

Ik vond dat op 25 jarige leeftijd een nogal rigoureuze beslissing om te doen! Het leek mij ook onnodig. Nadat ik zelf op onderzoek ben gegaan kwam ik op that sugar film uit.

Dit was voor mij een enorme openbaring, omdat ik toen in begon te zien dat de hoeveelheid suikers de grootste boosdoener was met betrekking tot chronische ziekten zoals diabetes. Het moment dat ik stopte met suiker innemen (voornamelijk de 2 liter cola), merkte ik dat het stukken beter ging! Toen ik later naar de huisarts ging om wederom mijn bloedwaardes te meten bleek dat de diabetes zich had opgelost!

Een medisch wonder zou men zeggen!

Niets is minder waar. Ik voelde intern dat op het moment dat ik de eigen regie over mijn lijf overnam, ik zelf het medisch wonder had gecreëerd.

Wat ik nog wel voelde was dat ik nog steeds in cirkeltjes aan het rondlopen was. Hoe gezond ik ook at of veel bewoog, de darmklachten werden er niet beter op. Het voelde alsof ik van kwaal naar kwaal liep en iedere keer weer een nieuw symptoombestrijdingsmiddel vond. Darmklachten? Dan spoelde ik mijn darmen weer met koffieklysma’s 3 keer in de week. De klachten werden er wel beter door, maar verdwenen niet helemaal!

Ruim 1,5 jaar geleden kwam ik bij Inge terecht (die ik met alle trots mijn juf noem 😊). Had al wel eerder van de NAET gehoord, en de therapie gevolgd, maar merkte dat het bij mij niet het gewenst effect had  wat het zou moeten hebben.

Zij begeleidde mij stap voor stap in het hele proces. Vitamine A,B,C, zuivel er bleek dat mijn lichaam eigenlijk helemaal niets kon opnemen van al deze belangrijke stoffen! Dit was voor mij een enorme opluchting en openbaring omdat ik niet meer in cirkeltjes rond hoefde te lopen en nodeloos onderzoek moest doen om weer een oplossing te vinden voor het volgende kwaaltje (symptoombestrijding), maar ik nu eindelijk de oorzaak te pakken had van alle klachten! Nadat er ook nog eens ontzettend gemene belastingen uit mijn lichaam verdween voel ik dat ik barst van de energie!

Deze energie en enthousiasme heb ik tijdens de behandelingen ook overgebracht naar Inge. Gewoon blijven vragen en zeggen: Inge dit is zo ontzettend gaaf, wanneer ga je weer mensen opleiden om dit gave werk te mogen doen?

Na 20 keer vragen kreeg ik een ja. En sta ik te shinen, en hoop ik en gun ik vele mensen dit ontzettend mooie proces toe!

Wel met de voetnoot dat het helaas geen medisch wondermiddel is waardoor alles in een keer compleet verdwijnt en je spontaan 100 % gezond bent (kan natuurlijk wel, want alles kan). Eigenlijk werkt het zo: Als je een sixpack wil en je gaat een keer naar de sportschool, hoef je ook niet te verwachten dat na die ene keer je in de spiegel kijkt en je direct een sixpack hebt 😉.

Die koffieklysma’s heb ik het afgelopen half jaar maar in de prullenbak gedaan, puur omdat ik ze nu niet meer nodig heb!

Ik help jou graag stapje voor stapje verder. Zodat jij net zoals ik ook de autoriteit terug kan pakken over de gezondheid van jouw lijf. De reis is het meer dan 100 % waard wat mij betreft!